Demokrasi için Medya / Medya için Demokrasi Projesi bilgilendirme toplantısı düzenliyor

Gazeteciler Cemiyeti tarafından Avrupa Birliği finansmanıyla yürütülen Demokrasi için Medya / Medya için Demokrasi Projesi (M4D) yeni dönem desteklerine başvurular sürüyor.Yeni dönem desteklerini tanıtmak ve ayni desteklerden yararlanmak isteyen gazetecilerin sorularının yanıtlanacağı Bilgilendirme toplantısı 15 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da yapılacak.

ANKARA – Gazeteciler Cemiyeti tarafından Avrupa Birliği finansmanıyla yürütülen Demokrasi için Medya / Medya için Demokrasi Projesi’nin (M4D) Basın Evi Destek Aracı’na başvurular 30 Ekim 2022 tarihine dek sürecek. Basın Evi Destek Aracı (BEDA) ile 10 bin avroya kadar ayni destekten yararlanmak isteyenler için 15 Ekim Cumartesi günü yapılacak bilgilendirme toplantısında proje ekibi merak edilen tüm soruları yanıtlayacak.

Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi’nde düzenlenecek olan toplantıya Zoom programı aracılığıyla online olarak da katılım sağlanabilecek.

Çevrim içi katılmak için tıklayın.

Yüz yüze katılmak için tıklayın.

Bilgilendirme toplantısı hakkında detaylar için tıklayın.

 

 

Skip to content