Uluslararası Af Örgütü Türkiye yönetici asistanı arıyor

Uluslararası Af Örgütü Türkiye, İstanbul ofisinde çalışacak bir yönetici asistanı arıyor. Son başvuru tarihi 25 Eylül 2026.

Pozisyon, Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü’yle birebir çalışmayı gerektiriyor. Yönetici asistanı direktörün günlük işlerini yürütürken, yönetim kurulu ile direktör arasındaki iletişimi de kolaylaştırıyor. Bunun yanında yönetim ekibinin iş süreçlerini geliştirmesine destek oluyor, temel idari işleri üstleniyor ve özel projelerde görev alıyor.

Pozisyona başvurmak için Türkiye vatandaşı olmak ve Türkiye’de yasal olarak çalışabilir durumda bulunmak gerekiyor.

Başvuru yapmak isteyenlerin özgeçmiş ve niyet mektubunu İngilizce hazırlamaları önemli. Özgeçmişte fotoğraf bulunmamalı, niyet mektubu ayrı bir dosyada ve en fazla bir A4 sayfa olmalı. Tüm belgeleri, e-posta konu satırına REF: EA2602 yazılarak ik@amnesty.org.tr adresine gönderebilirsiniz. Son başvuru tarihi 25 Eylül 2026.

Detaylı bilgi için tıklayın.